Csontkovácsolás


A legtöbb ember évekig vagy évtizedekig együtt él olyan fájdalmakkal, amit pár kezelés alatt meg lehet szüntetni: hátfájás, derékfájás, gerincferdülés, gerincsérv, idegszál becsípődés, lumbágó, isiász, lúdtalp, lábzsibbadás, lábba sugárzó fájdalom, kézzsibbadás, ujjzsibbadás, fejfájás, szédülés, fülzúgás.

A kezelés önmagában véve teljes mértékben fájdalommentes. Nem durva erőkifejtéssel történik az ízületek, csontok közvetlen "kiropogtatása", hanem energiakezeléssel, masszázstechnikával fellazított izomzat következtében a kezelés során az ízületek kis segítséggel többnyire szinte maguktól a helyükre ugranak, gyógyulnak. 


A kezelésem menete

Beszélgetés, állapotfelmérés, melynek során megismerlek

A kezelés első két szakaszában kérdéseket teszek majd fel, beszélgetünk, és megfigyelem a testtartásodat. Ezekből rengeteg információt megtudok arról, hogy mi okozhatta az elváltozást és amelyek segítenek a kezelésben.

Masszázs, amellyel felkészítem a testedet

A masszázs szükséges ahhoz, hogy felkészítsem a testedet a csontkovácsolásra, ellazulnak az izmaid és néhány fogással már helyreigazítok bizonyos kimozdult részeket.

Csontkovácsolás, amivel felkerül a korona a kezelésre

Mire ehhez a fázishoz érünk, már teljesen megnyugszol és ellazulsz, itt már csak néhány fogást alkalmazok, amellyel felkerül a korona a kezelésre.

Masszázs és csontkovácsolás képekben

Az új kezelő Mádon belülről
Az új kezelő Mádon belülről
Az új kezelő Mádon-bejárat
Az új kezelő Mádon-bejárat
Az új kezelő Mádon-bejárat az udvarról
Az új kezelő Mádon-bejárat az udvarról