A 22 csakrák aktiválása, aktualizálása / beépítése!

2022.03.11

A 22 csakrák aktiválása, aktualizálása / beépítése!

HÁROMDIMENZIÓS CSAKRÁK

Gyökércsakra
Az első csakra "székhelye" a fizikai test. A földi életedre és a földdel való kapcsolatodra fókuszál. Eme kérdésekkel foglalkozik, mint például a földelés és a túlélés. A korai lemú22csakrariai időszakban a bázis csakra volt egyben a legnyitottabb. Az első csakra a Földi léttel foglalkozik színe: a piros ehhez a csakrához tartozó mirigyek az ivarmirigyek.
Szexcsakra
A polaritás csakrája
A kreativitás, férfias és nőies egyensúlyt, és a szexuális energiák megélésérôl szól. A hátsó oldalon a második csakra a tudatalattihoz kapcsolódik .Ez a csakra a lemúriai fejlődésére összpontosított. szine :narancs ehhez a csakrához tartozó mirigyek . ludig, vagy Lyden mirigy, amely a nyirokrendszerhez kapcsolódik.
Solar Plexus Csakra
A harmadik csakra van az érzelmi testben van a székhelye. Az Atlantis időszakban a föld történelmének alakulására összpontosított színe a sárga Ehhez a csakrához tartozó mirigy a mellékvese.
szívcsakra
A negyedik csakra a feltétel nélküli szeretettel foglalkozik. A kereszténység idején ezen volt a hangsúly színe a zöld: Ehhez a csakrához társított mirigy a csecsemőmirigy.
torokcsakra
A torok csakra
a kommunikáció, a véleménynyilvánítás és a használatával az akarattal foglalkozik. Ez a csakra az, amely most kidolgozás alatt áll a Vízöntő korszakában. színe: a kék Ehhez a csakrához tartozó mirigy a pajzsmirigy.
Harmadik szem csakra
A harmadik szem csakra a belső látáshoz vagy spirituális látás és jövőkép meglátáshoz van köze . A harmadik szem csakra a tudatos elmére vonatkozik. színe az indigó Ehhez a csakrához tartozó mirigy az agyalapi mirigy.
korona csakra
A korona csakra a tudatfeletti elméhez van köze, a lélek, a magasabb én, a Monád és / vagy az Isten. Ez valóban a magasabb energiákkal való kapcsolatfelvétel kapuja. színe: az ibolyakék t Ehhez a csakrához tartozó mirigy a tobozmirigy.
A negyedik dimenziós csakrák
CSAKRA ~ LEÍRÁS ~ SZÍN
8. Csakra
A negyedik dimenzió első csakrája, aminek a lélek a székhelye. A harmadik dimenziós csakráknál a föld kijelölt száma nulla, ami a fizikai létet képviseli. Ez szilárd és konkrét. Most a létünk szerepe a lélek lesz, mint ahogy maga a föld volt létünk szerepe a harmadik dimenzióban.
színe: a tengeri szivacs zöld
9. CSAKRA
A kilencedik csakra a bázis csakrának felel meg a harmadik dimenziós csakra rácsban. A kilencedik csakra a fénytestednek felel meg.Ezt örömmel kell csinálni . Amikor ez a csakra aktiválja a fénytested ami most a sejt és a sejten belüli struktúrában van.
színe: kék-zöld Kék-zöld
10. CSAKRA
A tizedik csakra a harmadik dimenziós polaritás csakrához kapcsolódik . Ez az integrációról szól azaz a férfi és női polaritás megfelelő belső önálló integrálásáról. Ez a csakra ténylegesen megkezdi működését, amint a férfi és női energiák teljes egyensúlyban vannak .Ekkor a lélek könnyedségének , és összehangolásának az állapotát tapasztaljuk meg.
színe: Gyöngyházfényű
11. CSAKRA
A New AGE , azaz az ÚJ KOR energiái ez a csakra. Ez a napfonat csakrának felel meg a harmadik dimenziós csakrák közül, a tizenegyedik csakrához kapcsolódik, amely lehetővé teszi számunkra, a jelen és a múlt életbeli traumák csökkenését ami a harmadik csakrában tárolva van. A tizenegyedik csakra-energia érzés lesz, mint egy hullám, ami a testeden keresztül mozog anélkül hogy a szervezetedben rögzülve maradna.
színe: rózsaszín Narancssárga
A 12. CSAKRA
A tizenkettedik csakra a Krisztusi-tudat, olyan "átalakitó" energia amely az összes energia formához kapcsolódik.Ez együttjár a harmadik dimenziós csakra rácsban lévô negyedik csakrával.
Színe: a csillogó arany
A 13. CSAKRA
A tizenharmadik csakra a rezgés kommunikáció megteremtéséhez van köze. Ez a csakra a dolgok matearizálása és demateralizása megvalósításában használják valamint a teleportáláshoz és gyógyításhoz.
Színe: ibolya rózsaszín
A 14. CSAKRA
A tizennegyedik csakrának az isteni tervhez van köze. Ez lehetővé teszi, hogy a mentális elméről való lemondást.A tizennegyedik csakra azt mondja, hogy az isteni terv, teszi lehetővé, hogy megmutassa a mentális gondolati hiedelmek áttekintése és annak értékelése nélkül az utat. Ez a csakra a harmadik dimenziós csakra rendszerben lévő harmadik szem.Ez magával hozza a tisztánlátást a negyedik dimenzióba.Ez elkezdi aktiválni a korlátozatlanságot.
Színe: mély ibolya kék
A 15. CSAKRA
A tizenötödik csakra a monádikus kapcsolathoz van köze. Ez a korona csakrának felel meg a harmadik dimenziós csakrák közül. A hetedik csakra a te spirituális kapcsolatod míg a tizenötödik csakra az új spirituális kapcsolatod monádikus szinten. Az ötödik beavatás által eggyé válunk a Monáddal. Ez a felemelkedéshez vezet minket.. Amikor ez a csakra működik azzal azt mondja,hogy a lelki struktúrád elég stabil ahhoz,hogy képes légy a monádikus szintrôl jövô energiákat és információ köröket kezelni.
színe: Világos arany Fehér
ÖTÖDIK DIMENZIÓS CSAKRÁK
16. CSAKRA
A tizenhatodik csakrának a felemelkedéshez van köze. Megint csak a tizenhatodik csakra, ami a felemelkedés idején leereszkedik a korona csakrához. Ez a csakra az ötödik dimenziós csakrarács rendszer első csakrája. A Monádba való felemelkedés csakrája és az "Én Vagyok a Jelenlét" ami eggyé válik az univerzális léttel , új alapvonalat kapva mint a nyolcadik csakra, a lélek otthona,ami a negyedik dimenziós csakrák alapvonala volt.
színe: Fényes ibolyafehér
17. CSAKRA
tizenhetedik Chakra A tizenhetedik csakrának az univerzális fényhez van köze, amely megfelel a kilencedik csakrának, vagy a negyedik dimenziós csakra rács fénytestével. Mi a harmadik dimenzióból jövünk, amely szilárd, és a negyedik dimenzióba tartunk ami szilárd és könnyű ( fényes), az ötödik dimenzió, ami a teljesen könnyű
Színe: (fényes) Multi-Fehér
18. CSAKRA
A tizennyolcadik csakrának a hatodik dimenziós isteni szándékhoz van köze. Ennek a csakrának az aktiválása azt a képességet hozza magával, hogy a hatodik dimenziós valóságot képes lesz érzékelni. Amint a grafikonok a csakrák grafikonjára nézve látni fogod hogy a 18-ik és a 19-ik csakra között van egy kis rés ami azt mutatja hogy nincs "kapcsolat". Ennek az az oka, hogy az ötödik dimenziós szinten nincs "kapcsolat" a napfonatcsakrára, mert a szív csakrával egyesült.
színe: rózsaszín arany
19. CSAKRA
A tizenkilencedik csakrának az egyetemes energiához van köze. A harmadik dimenzióban a szív-energián volt a hangsúly .A Krisztus-tudattal bővülő energia a negyedik dimenzióban. Az ötödik dimenzió az univerzális energiával való kapcsolat. Ez az univerzális energia azok által lesz érezhető , akik képesek lehetővé tenni az új forrást energia áramlását ebből a forrásból, monádikus szintjükön valamint a lelki szintjükön keresztül a fizikai testükbe.
színe: bíborvörös
20. CSAKRA
A huszadik csakrának a létezőséghez van köze. A harmadik dimenzióban szükséged van a kommunikációra. A negyedik dimenzióban a fény és a rezgés segítségével képes voltál több , kiterjedtebb módon kommunikálni Az ötödik dimenzióban nincs cserére szükség, ez egy LÉTEZÔSÉG, ahol csere kommunikációra nincs szükség.
színe: arany ibolya
21. CSAKRA

A huszonegyedik csakrának az isteni struktúrához van köze. Az evolúció/fejlődés egyik pontjának létrehozása nem más mint valójában egy döntés/szándék Ahogy a tudatodat fejleszted, ez a csakra lehetővé teszi számodra , hogy az isteni tervet lásd. Most már túl az ötödik struktúrán a tanulás során az Isteni struktúrához került.
színe: kék arany
22. CSAKRA
A huszonkettedik csakrának a Forráshoz az Istenség kapcsolatához van köze. Ez platina színű.
színe: platina
https://ezoportal.blog.hu/2016/02/29/a_22_csakrak_aktivalasa_aktualizalasa_beepitese