Aktuális...

2022.03.23

Indiában négy spirituális szabályt követnek 

Az első azt mondja:" Aki az életedbe jön, az a megfelelő ember. " Senki sem jön véletlenül az életünkbe, a körülöttünk lévő emberek, akik velünk érintkeznek, hogy találkozzunk, okkal vannak ott. 

A második azt mondja: " Ami velünk történik, annak pontosan meg kell történnie. " Semmi abszolút nincs abban, ami az életünkben történik, nem történhetett volna másképp. Még a legjelentéktelenebb részlet is. Nincs az: " Ha másképp csináltam volna, minden másképp történik.. " Nem. Pontosan az történt, aminek történnie kellett, így kellett lennie, hogy megtanuljuk a szükséges leckéket és továbblépjünk. 

A harmadik azt mondja: " Bármikor elkezded, az a megfelelő idő. " Minden a legjobbkor kezdődik, nem előtte, nem utána. Amikor készen állunk valami új kezdetére az életünkben, akkor kezdődik.

 A negyedik és végső szabály azt mondja: " Ha valami véget ér, akkor véget ér. " Csak úgy. Ha valami véget ért az életünkben, az a saját érdekünk volt, így jobb, ha otthagyjuk és továbblépünk, már gazdagodva azzal a tapasztalattal.